Rautaa ja rokkia lauantaina

Moikka!

Eilinen oli puhtaasti lepopäivä. Torstaina oli kuulakurssin vetoa ja siinä laskin että taisi olla seitsemäs treenipäivä perätysten. Ei ihme jos alkaa jo tässä iässä vähän puhalluttaa.

Tänään seuran treeni normi lauantain tyyliin. Tänään vuorossa LC ja tehtiin tiukahkot setit. 3 kertaa  6 min ja kaikki tekivät yhdellä kuulalla. Eka setti rinnallevetoa 6 min, vapailla vaihdoilla (paitsi paikalla olleet maailmanmestarit teki yhdellä vaihdolla ja myös allekirjoittanut!). Riven jälkeen tehtiin heti vatsa ja selkälihasharjoituksia ja sitten parin minuutin lepotauko. Toinen vetäisy oli työntö ja samat 6  min. Työnnön jälkeen lisää vatsa-ja selkälihas harjottelua. Viimeinen setti oli itse OALC, 6 min. Edelleen maailmanmestarit ja minä tehtiin yhdellä käden vaihdolla.

Oma suoritus tänään 28 kg kuulalla, pacea en seurannut kuin OALC:n aikana, se meni 12 rpm yhdellä vaihdolla. Viimeisenä suoritteena tehtiin OALC 40 toistoa per käsi, nyt reippaasti kevyemmällä kuulalla (mulla 20 kg). Vapaat vaihdot, oma suoritus yhdellä käden vaihdolla. Aika nopea pace kun seuraava salia käyttävä ryhmä odotteli jo treeni vuoroaan.

Ja sitten se rokkipuoli, illalla mennään KYPCK (KURSK) keikalle. Tätä on tulossa:

T KuulaAri

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s