Perjantain puuhastelu

Moi!

Perjantai-ilta tarkoittaa treenin vetoa seuran puitteissa yksityiselle ryhmälle. Näiden kanssa on puuhattu pari vuotta ja on ollut oikein mukavaa. Tälläistä vakioryhmää on mukava vetää, kun tietää missä kenenkin kanssa mennään. Ja vaikka aina välissä kuuluu pientä narinaa, niin en ole kuulevinani.

Eilinen ei ollut poikkeus. Alkuun normaalit alkutoimet lämmittelyineen, mobbailua ja kevyttä venyttelyä ja tuttu kuulalämmittelysarja siihen loppuun.

Treenissä vuorotteli kehonpaino setti ja kuulasarja. Kehonpaino sarja oli BODY HIIT -sarja osissa. Sillä liikkeelle ja ekaksi etunojapunnerruksia 10 x 15 sek, 15 sek palautuksilla. Etunojapunnerruksissa hieman erilaisia variaatioita. Pienen tauon jälkeen eka kuulasarja, rinnalleveto 4 min, min välein kädenvaihto. Pentathlon tyylillä mentiin tämä ja kaikki muutkin kuulasarjat. Toisena kehonpainosettinä vatsat samalla kaavalla. Kuulaliikkeenä työntö, 4 min, min välein käden vaihto. Kolmas kehonpainosetti lankuttelua, normi ja kylkilankku vuorottelivat. Viimeisenä kuulaosana puolitempaus 4 min, min välein käden vaihto. Ja kehonpaino-osuuden kruunasi hyppykyykky. Siinä tuli hypättyä 150 toistoa ja nyt tuntuukin siltä! 

T KuulaAri

Mainokset

2 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

2 responses to “Perjantain puuhastelu

  1. Katri

    On meillä ollutkin mukavaa kun ollaan alusta saakka saatu olla huippu opissa! Eikä me oikeasti mitään narista, kunhan vähän lämmitellään leukoja 😉 Hyvät treenit oli taas! Kengännauhat meinas jäädä täälläkin tänä aamuna solmimatta vaikkei ihan samassa tahdissa hyppykyykyissä pysynytkään.

  2. arikaiko

    Leukaperät pitääkin lämmitellä hyvin, että pystyy sitten minimaalisissa juomatauoissa hyödyntämään nopean nielaisun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s