Loppuviikon jumppailut

Moi!

Tiistain kyykkytreeni tuntui vielä torstaina jaloissa, joten aika kevyt treeni tuli silloin tehtyä. Siihen kyllä vaikutti myös työvuorot, keskiviikkona iltavuoro ja torstaina sitten aamu, joten nukkuminen jäi vähälle.

Torstaina vähän lämmittelin ja siinä mietin tempausta, siis lähinnä että millä tekisi ja kuinka kauan. Kroppa tuntui aika väsyneeltä, joten ei osannut oikein päättää. Jotain kuitenkin olin tullut tekemään niin päädyin sitten kokeilemaan 26 kg kuulan tempaamista. Tein 3/3 min, pace 18 koko ajan. Kohtuullisen mukavasti. En muistaakseni ollut tätä aikaisemmin kokeillutkaan. Loppuun pientä kevyttä jumppaa.

Eilen avattiin kesäkausi Heinäpäässä.Perjantain ryhmän kanssa mentiin sauvarinteeseen ja muutakin treeniä tehtiin.

Aloitettiin setti kävelemällä sauvojen kanssa 4 kierrosta loivaan rinteeseen ja toiset 4 kierrosta jyrkän rinteen suuntaan. Sitten kuula mukaan treeniin ja kesäkauden avajaistreeni, etuheilautus jyrkkää rinnettä ylöspäin. Tuntui aika makeasti! Mulla oli mukana 18 kg kuula, ei tarvitse tuohon kyllä yhtään isompaa.

Pääsettinä oli seuraava:

Jyrkkä rinne ylös juosten ja alas vapaasti kävellen tai juosten, heti sen jälkeen tempaus kuulalla 20/20 toistoa + 5 etunojapunnerrusta ja siitä suoraan uudelle kierrokselle.

Kierrokset muuten samoja, kuulaliike joka toisella OALC 10/10 toistoa ja punnerrukset perään.

Suoritusaikaa 30 min. Tein kuulaosat 18 kg kuulalla ja tuohon ehti juosta rinne 9 kertaa ja väliosan liikkeet 8 kertaa (4 tempausta ja 4 OALC-sarjaa ja etunojat joka kerta). Loppun vähän lankkupitoa.

Aika raskaalta tuntui, onneksi oli sää sopiva, aurinko paistoi, mutta oli aika viileä tuuli, joten ei ollut liian kuuma.

Pitänee tehdä toistekin!

T KuulaAri

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s