Tulipa käytyä nostolavalla, pitkästä aikaa!

Moi!

Perjaina oli viimeinen työpäivä ennen kesälomaa ja lomamoodiin vaihto kävikin luontevasti ja nopeasti. Auton keula kohti Kuusamoa ja kahvakuulan veteraaninostajien SM-kisoja. Kisoissa sekä veteraanien SM kisa että kansallinen kisa.

Illalla oltiin hyvissä ajoin paikalla ja saatiin hoidettua punnitukset saman tien. Vaaka voitettiin ja päästiin omaan painoluokkaan.

vetiltapala

Punnituksen jälkeen päästiin tankkaamaan, nyt ollaan jo jälkiruokavaiheessa menossa.

Kisapaikka oli tuttu aikaisemmilta vuosilta. Kuusamon liikuntahalli tarjoaa hyvät puitteet tälläiselle tapahtumalle ja järjestävän seuran organisaatio osaa hoitaa homman hienosti. Aikataulu pitää, nyt pari sähkökatkosta aiheutti pientä lisäjännitystä, mutta ei silti estänyt nostojen jatkumista. Oli siinä nostajilla varmaan jännät paikat!

Oma suoritus oli sekä biathlon (työntö ja tempaus) että LC. Ikäluokan mukaisesti kuulina 20 kg, mikä olikin suurin syy lähtemiseen. Isommat kuulat rassaa sen verran enemmän olkapäätä että oisi pitänut miettiä tarkkaan mitä tekee.

Työntö oli ekana vuorossa ja suoritus oli keskinkertainen, 103 toistoa. Isoja ongelmia vatsan kanssa, taisin nielaista jonkun ilmapallon vahingossa kun sellainen tunne oli koko päivän. Hankaloitti hengittämistä melkoisesti ja söi tulosta sen myötä. Tulos kuitenkin oman painoluokan SE!

IMG_9024

Tempaus seuraavana reilun tauon jälkeen. Näissä kisoissa on mulla ongelmana pitää nostovirettä yllä. Pitkä tauko pitäisi käyttää lepäämiseen, mutta sitä mielenkiinnolla seuraa muiden nostoja ja tietysti juttelee muiden kanssa, kun harvoin tavataan paikan päällä.

Tempaus meni miltei tavoitteeseen, 199 toistoa ja aika karuja olivat viimeiset nostot. Mutta näissä karkeloissa taiteellinen vaikutelma ei ratkaise vaan sääntöjen puitteissa tehdyt suoritukset asettavat nostajat järjestykseen. Tempaustulos myös oli uusi painoluokan SE-tulos. Ja näistä biathlonin nostoista tuli vielä kolmas SE-tulos yhteistuloksesta.

Alla tempaus menossa (kuva Ida Maasalo).

vettempaus

Kuvassa on hieman salin piilomainontaa, huomaakohan kukaan?

Tähän väliin sitten pääsi Katrikin lavalle. Alkukesästä hänen polveaan operoitiin ja koko kesä on ollut toipumista leikkauksesta ja treenit ovat olleet vähissä. Onneksi tempaus liikkeenä on  sellainen että se sujuu vaikkei kyykky ja ponnistaminen oikein onnistukaan vielä. Arvoitus oli että millaiseen tulokseen pääseee. Mutta sisua on ja hyvä tulos tuli, 16 kg tempaus ja 188 toistoa, jolla tuli painoluokan voitto!

IMG_9098

Ja salin mainosta taas esillä trikoissa! Viimeiseen omaan suoritukseen piti jo pusertaa oikein kunnolla, kun edelliset nostot jo tuntui kropassa. Ja kun lajina vielä mulle hankala LC, niin tahtojen taistelu siinä käytiin. Neljän minuutin kohdalla olin jo valmis lopettamaan mutta kun viereiseltä lavalta kuului jupinaa: ”… on tää niin mukavaa!” niin ajattelin mennä vielä minuutti kerrallaan eteenpäin. Loput minuutin sitten toisto kerrallaan ja pääsin loppuun ja toistoja 76. Se riitti tällä kertaa ikäluokan SM voittoon.

IMG_9169

Eikö vaan näytä mukavalta harrastukselta? Ei tunnu missään…

Palkintojen jaossa tuli sitten yllätyksiä, kun painoluokat biathlonissa olikin yhdistetty ja sijoitus muuttui hopeamitaliksi. Pieni pettymys ja turhautuminen kun ei painoluokilla tunnu olevan mitään merkitystä. Meni se ohi kuitenkin ja tässä jo vähän hymyilyttää!

IMG_9213

Kisoissa oli mukana valmennettavia aika monta ja hyviä tuloksia tekivät kaikki! Kuvassa alla ”Arin Enkelit ja itse …nen valmentaja”. Täydentäkää itse haluamallanne sanalla puuttuva osa!

IMG_9209

  • Satu: LC 2 x 16 kg kuulilla ja tulos uusi komea SE ja ykkössija, 106 toistoa!
  • Sanna-Maija:veteraanien SM, OALC 20 kg ja tulos 107 toistoa ja toinen sija.
  • Anneli: veteraanien SM, OALC 16 kg, tulos 134 toistoa ja SM 1 uudella SE-tuloksella!
  • Anneli teki lisäksi kansallisen kisan tempausksen, 16 kg, tulos 131 toistoa ja 1. sija.
  • Katri: tempaus kansallinen kisa, tulos 188 toistoa ja 1. sija.

Hyvin vedetty kaikilta, onnea suorituksista!

Nyt voikin sitten alkaa loman viettoon!

Mukavaa kesän jatkoa!

T. KuulaAri

 

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

One response to “Tulipa käytyä nostolavalla, pitkästä aikaa!

  1. Katri

    iloinen? tyytyväinen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s