Arki alkaa askareettomalla päivällä!

Moi!

Eli vapaapäivällä siis. Mutta se sitten otetaan lauantaina takaisin työn merkeissä. Anyway, oli ainakin mahdollisuus treenata ilman työn rasitusta.

Vähän kuitenkin sellainen puolihaluton olo treenin alussa. Tarkoitus oli työntää pidempi setti ja alitajunta kertoi että viime kerralla samankaltaisen treenin aikana pää pamahti kipeäksi. Yritin nyt vähän enemmän lämmitellä alle, mutta aika kevyillä lämmöillä silti mentiin.

Alkuun sarja yhden käden liikkeitä 16 kg kuulalla. Olen tykästynyt tähän settiin, sen verran kevyt kuula ettei se ota mitään pois varsinaisesta treenistä mutta silti lämmittää paikat hyvin ja antaa vastetta että voi tunnustella tekniikkaa.

Maanantain tapaan työntö ohjelmassa tänään. Alkuun 20, 24  ja 28 kg kuulilla OAJ 5/5 + 10 työntöä kullakin kuulakoolla. Työnnöt siis kahdella kuulalla.

Pääsarja tänään 2 x 16 kg 9 minuuttia, pace 16 rpm, yht. 144 toistoa. Orastava päänkivun tunne, mutta ei kuitenkaan iskenyt. Muuten kyllä tuntui rasitus kropassa ja hengityksessä. Tuolla pacella tekniikan pitää pysyä kasassa ja hengityksen samoin. Pienikin moka ja rytmi on sekaisin. Hyvää treeniä, joutuu keskittymään kunnolla!

Illalla vielä seuran treenien veto.

T Ari

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Jätä kommentti