Uusi perinnetreeni, ehkä?

Moi!

Aloitettiin hieman etuajassa seuran ohjatut harjoitukset. Virallisesti treenit alkavat maanantaina, mutta tehtiin tänään pieni erikoistreeni vuoden vaihtumisen teemalla. Eli kun nyt mennään vuotta 2013 niin tehdään sitten kuulatreeni jossa tulee 2013 toistoa.

Aika isolla porukalla saatiinkin treeni tehtyä:

Ennen treeniä vielä hymyilyttää...

Ennen treeniä vielä hymyilyttää…

Treeni itsessään oli yksinkertainen, neljä perusliikettä, kutakin 100 toistoa ja viisi kierrosta. Yhteensä 2000 toistoa. Liikkeet olivat yhdenkäden heiluri, rinnalleveto, työntö ja tempaus. Kierrosten välillä kukin piti haluamansa tauon, kohtuu lyhyillä tauoilla kaikki tekivät, pari kolme minuuttia. Oma suoritus 16 kg kuulalla ja sarjat niin että 25 toiston välein kädenvaihto, viimeisellä kierroksella vähän useammin kun alkoi tuntua että nahka repeää. Omissa suorituksissa kuula kävi maassa vain sarjojen välillä.

Ja se 13 suoritusta tähän päälle, no etunojapunnerruksiahan ne!

Ensi vuonna ehkä samantyyppinen aloitus vuodelle ja punnerruksia yksi enemmän.

Ihan ok setti, pitkä vaan.  Ajallinen kesto oli 1 h 27 min ja jos laskee nostetut kilot niin aika muhkeat 32 000 kiloa tuli nostettua.

Päivällä käytiin näiden jannujen kanssa kävelyllä, oli mukavaa!

Päivälenkillä!

Päivälenkillä!

Että sellainen perjantai.

T KuulaAri

4 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

4 responses to “Uusi perinnetreeni, ehkä?

  1. Kiitos että saatiin olla mukana!

  2. Qla

    Luin ensin, että ihan oksetti, mutta se olikin ”ihan ok setti”. Ensi sunnuntaina tehdään tämä haaste seuran treeneissä, niin saattaa tuo lukihäiriöni toteutua. 😉

    • arikaiko

      Maltillisen kokoinen kuula ja huolellisesti kädessä niin kyllä se siitä menee. Tarpeeksi usein kädenvaihtoa ainakin alkukierroksilla auttaa loppupuolella.

Jätä kommentti