Löytyykö sopivaa tekosyytä, vai…?

Moi!

Alkuviikko ollut töiden puolesta sekavaa, vai miltäs tuntuisi? Maanantaina aamuvuoro klo 06.00, tiistaina aikaisempi aamuvuoro 02.30 – 10.15. Tänään keskiviikkona aikaisempi aamu taas, 02.30 – 10.15 ja vielä tulossa yövuoro päälle 22-06. Ja nukkumiset tähän mennessä n. 8 h yhteensä.

Maanantaina vielä ylilyönti treeneissä, tosi kova mäkijuoksu setti Voimalan porukan kanssa, ainakin mulle, vaikken ihan kaikkia tehnytkään mukana. On aina vaarallista kun pöytälaatikosta löytää treenejä 10 v. nuoremmalle itselle, mieli ja treenihalu kun on edelleen sillä tasolla, kroppa vaan edennyt 10 vuotta kohti kivuliasta vanhuutta!

Tiistaina olin varannut hieronnan ja vaikka teki kipeää niin kyllä tuli myös tarpeeseen.

Tänään alkuillasta parin tunnin nokosten jälkeen päätin mennä treenaamaan vaihteeksi peräkamariin.

Alkuun tuttu sarja lämmittelyliikkeitä 16 kg kuulan kanssa. Vähän LC testailua, 20, 24 ja 28 kg kuulilla OALC 5/5 ja 5 x LC kullakin koolla.

Gregor Sobocan laittoi v. 2013 taulukkomuotoisen sarjan treenattavaksi. Siinä tulee kahden kuulan versiossa  15 x 2 min suorituksia nousevalla pacella, alkaen 5 toistoa/ 2 min ja päättyen 19 toistoa/2 min. Lepoaika on se mikä 2 min ajasta jää säästöön. Kokonaisekesto sarjalle 30 min.

Olin laittanut sen treenattavien ohjelmaan, ja pitihän sitä itsekin kokeilla. Kuulina 2 x 20 kg ja gymbossi tahdittamaan. Alku on petollisen kevyttä, mutta loppua kohden alkaa treeni tuntua.

Tänään ei ollut oikein hyvä päivä testiin tai ainakin ois kannattanut kokeilla pitkän kuulatreenaamattomuuden jälkeen kevemmillä kuulilla. 12 sarjaa jaksoin tehdä eli viimeisessä 16 toistoa, pace oli alusta alkaen ehkä tarpeettoman kova, 10 toistoa 45 sek, 14 toistoa 1 min. Ehkä hieman rauhallisemmalla tahdilla ois jaksanut vielä yhden tai kaksi sarjaa, vaikea sanoa. Kova treeni, tulihan tuossakin jo 126 toistoa yhteensä (koko sarjassa 180).

Nyt pieni ulkoilu koirien kanssa, suihkuun ja töihin.

Käykö työn rasittavuus tekosyystä, tai treenaamattomuus, vai  yksinkertaisesti vaan huono kunto?

T KuulaAri

2 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

2 responses to “Löytyykö sopivaa tekosyytä, vai…?

  1. Mä kyllä kallistuisin tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon… Hurjat on vuorot! Mä en kykene koko vuorotyöhön, kun unet menee sekaisin. Nostan kyllä hattua!

  2. Qla

    Sama juttu, en olisi nuorempanakaan kyennyt vuorotyöhön, enkä tällä iällä varsinkaan. On tuo kyllä hurjaa!

Jätä kommentti