+9 astetta on jo miltei kesä Suomessa…

Moi!

Siinähän se viikko taas vierähti. Kovin on työntäyteinen, postissa on joulumeininki tällä hetkellä!

Omat treenit on tosiaan olleet viime vuosina aika lailla peruspunttia ja lihasmassan yllä pitoa. Hyvin toimii ainakin tuossa keskivartalossa, ei tarvitse housuihin henkseleitä laittaa! Olen parisen vuotta treenaillut pääsääntöisesti niin että jaan treenit rinta/selkä päivään, käsipäivään, olkapäät joko erikseen tai jalkojen kanssa samana päivänä. Sitten joko aerobista tai lepopäivä ja uusi kierros käyntiin. Enemmän tai vähemmän näin se on mennyt. Kuluneelle viikollekin on mahtunut töiden lisäksi olkapää, jalkatreeni, rinta/selkätreeni, käsi ja olkapää toisen kerran.

Sunnuntai oli sitten levollisempi päivä. Alkuun tehtiin Katrin kanssa joogatreeni ja sitten kävin vielä tekemässä jalkatreenin salilla.

Videoiden lisääminen ei onnistu suoraan tälle alustalle, joten yritän laittaa linkkejä videoihin. Voi olla että toimii ja voi olla ettei toimi.

Facebook-kaverin innoittamana aloin tekemään pitkästä aikaa etunojapunnerruksia, tarkoitus on tehdä 25 toistoa 25 päivää peräkkäin. Pyrin hakemaan niihin vähän eri varitaatioita, tänään taukojumppana jalat korokkeella ja käyttäen punnerruskahvoja. 100 vatsalihasliikettä + 20 voimapyörää polviltaan lisukkeeksi.

Kotona sitten pikainen treeni. Olen aika varovasti touhunnut kuulien kanssa ja muunkin treenin kanssa kotosalla. Epäonnistuneista kotitreeneistä on netissä aika paljon videoita, en halua liittyä siihen seuraan. Tänään oli aika lämmin päivä ulkona ja kun treenikaapista tuli vastaan vanha kisapaita antaen inspiraatiota tekemiseen, niin treenikamat päälle ja ulos treenaamaan.

20200420_181726

Lämmittelysarja 16 kg kuulalla, katotaan josko tähän saisi videolinkin upotettua myöhemmin (lataa just videota youtubeen). Sitten vähän totisempi setti (ainakin mun viime vuosien treenitaustalla). Igor Morozov esitteli joitain vuosia sitten treenin tai vapaamuotoisen kisan, jossa 10 suoritus jaettiin kolmeen osaan, työntö 3 min. LC 3 min ja tempaus 2/2 min (siis molemmilla käsillä kahden minuutin suoritus). Tämä yhtenä suorituksena ja päivän teemana käyttäen 2 x 18 kg kuulia. Jo työntöosan aikana tuntui että olkapää on hankala (sen takia aikanaan lopetin kuulien nostamisen), mutta se helpotti sitten kun pääsin sen vaiheen yli. Aika leppoisaa tahtia työskentelin, työnnön n. 12 rpm, LC n. 8 rpm ja tempaus 14-18 rpm. Ekan tempausminuutin aikana piti hengitystä tasoitella tempausliikkeeseen, mutta 3 seuraavaa meni sitten jo sujuvammin. Meni paremmin kuin odotin, kokeilen ehkä joskus uudelleen.

Mukavaan alkanutta viikkoa kaikille ja pysykää terveenä!

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Jätä kommentti